Calculator  

Heeft u vragen? 06-27379838

Oud Eemnesserweg 23 Eemnes Bij Utrecht
1713 HD We werken ook van uit Limburg, Obdam, Groningen en Rotterdam

Neem contact op
0627379838

EPS Tempex platen, Drowa isolatiechips, Pluimers isolatie, EPS-korrels en EPS-chips, schelpen zijn allemaal effectieve isolatiematerialen die de warmte-efficiëntie van uw woning aanzienlijk kunnen verbeteren. Deze producten bieden niet alleen uitstekende isolerende eigenschappen, maar zijn ook milieuvriendelijk en kosteneffectief.

EPS-korrels en EPS-chips zijn gemaakt van geëxpandeerd polystyreen, een licht en duurzaam materiaal dat een hoge thermische weerstand biedt. Drowa isolatiechips zijn een innovatieve oplossing die gebruik maakt van natuurlijke schelpen om een effectieve isolatie te creëren. Deze duurzame materialen kunnen worden toegepast in muren, daken en vloeren, waardoor uw energiekosten aanzienlijk kunnen worden verlaagd.

Pluimers isolatie is een ander uitstekend alternatief, waarbij hoogwaardige isolatiematerialen worden gebruikt om uw woning comfortabel en energie-efficiënt te maken. Met deze oplossingen kunt u niet alleen uw energierekening verlagen, maar ook uw ecologische voetafdruk verkleinen.

Investeer in de juiste isolatie voor uw woning en geniet van de voordelen op lange termijn. Drowa isolatiechips, Pluimers isolatie, EPS-korrels en EPS-chips zijn allemaal betrouwbare en duurzame opties die uw huis zullen transformeren in een energiezuinige, comfortabele leefomgeving.

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

EPS Tempex platen, Drowa isolatiechips, Pluimers isolatie, EPS-korrels, EPS-chips, schelpen als isolatie

EPS toevoegen aan een schuimbetonvloer

- Wilt u een EPS-tempex toevoegen aan een schuimbetonvloer en een fundering laten maken door een deskundige op isolatie terrein? Klopt u dan gerust aan bij Woodstock vloeren. Wij zijn dé specialist op het gebied van betonwerkzaamheden en verzorgen een EPS-tempex in schuimbeton voor uw kruipruimte isolatie woning of pand om deze van superkwaliteit isolatie te voorzien.

- Overweegt om u een EPS-tempex fundering voor onder een betonvloer te laten maken? Dan kunt u altijd rekenen op een lage prijs. We van Woodstock bespreken altijd de precieze situatie met u en stellen een helder plan op voor de beste aanpak. Vervolgens maken we een maatwerk offerte op maat!

Topkwaliteit schuimbeton met EPS-tempex heeft hoge RC. Wanneer u akkoord gaat met indicatie offerte, doen wij in meten. Schuimbeton van topkwaliteit met tempex krijgt u een sterke fundering voor uw woning of bedrijfspand.

Voor de juistheid van de offerte vragen wij u dan ook zo veel mogelijk informatie vooraf over uw situatie op te sturen in het contactformulier. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact proberen met één van onze specialisten opnemen om uw project te bespreken.

Schuimbeton zelf maken

Wil je weten hoe je zelf schuimbeton kunt storten? Lees dan snel verder op de link hieronder. Ons stappenplan is eenvoudig en overtuigend, zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt gaan.

Volg de instructies op de link en ontdek hoe je professionele resultaten kunt behalen, zonder dat je een expert hoeft te zijn. Met de juiste aanpak kun je schuimbeton eenvoudig zelf verwerken. Klik snel op de link Schuimbeton zelf storten en laat je overtuigen!

Schuimbeton zelf maken

Terug naar overzicht