Calculator  

Heeft u vragen? 06-27379838

Oud Eemnesserweg 23 Eemnes Bij Utrecht
1713 HD We werken ook van uit Limburg, Obdam, Groningen en Rotterdam

Neem contact op
0627379838

Heeft u last van water in de kruipruimte?

- Wij kunnen dit oplossen met schuimbeton. Zorg voor een goede drainage om het huis. Zorg ook voor goede afvoer van het huis. Dit kan bereikt worden door grote afvoer pijpen die vrij van verstoppingen zodat het regenwater weg van het huis kan. Installeer indien een bodum folie (water dichte plasticfolie) met daarop schuimbeton om vocht (water wat 20 cm hoog staat) in de kruipruimte te voorkomen.

Bespaar op kostbare reparaties met onze betrouwbare dienstverlening. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies.

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

Heeft u 20 cm water in de kruipruimte?

Water in kruipruimte voorkomen

Waterdicht maken van de wanden in de kruipruimte. Als er sprake is van infiltratie van grondwater door de wanden, overweeg dan om de kruipruimte wanden te dichten. Dit kan worden gedaan door waterdicht folie op de wanden te plakken. Dus folie aan te brengen op de muren en de vloer van de kruipruimte. Ook het aanbrengen van een waterdichte op de buitenkant van de fundering kan helpen om water buiten te houden.

Ventilatie (vlucht). Zorg voor voldoende ventilatie in de kruipruimte om vochtige lucht af te voeren. Ventilatieopeningen in de buitenmuren van de kruipruimte kunnen helpen bij het bevorderen van luchtcirculatie. Dit voorkomt dat vocht zich ophoopt en condenseert.

Grondwaterpeil-beet. Als het grondwaterpeil hoog is, kan het nodig zijn om een ​grondwaterpomp te installeren om water uit de kruipruimte te pompen. Een ander alternatief is het installeren van een drainagesysteem onder de vloer van de kruipruimte om het grondwater af te voeren.

Isolatie. Het isoleren van de kruipruimte kan helpen bij het reguleren van de temperatuur en voorkomen van condensatie. Een goed geïsoleerde kruipruimte vermindert de kans op vochtproblemen.

Regelmatig onderhoud. Controleer regelmatig de kruipruimte op tekenen van vochtproblemen, zoals vochtige plekken, schimmelgroei of waterplassen, en neem indien nodig maatregelen om deze aan te pakken voordat ze erger worden.

Door deze maatregelen te nemen, kun je waterproblemen in de kruipruimte effectief bestrijden en de gezondheid van je huis verbeteren.

Water in kruipruimte voorkomen

Terug naar overzicht